Vacunes

 Passet a passet, paper a paper i en aquest cas punxada a punxada!

 Doncs sí! Ja tenim tota la tanda de vacunes i uns quants mil·lilitres més de química al cos.

En total han estat tres visites a les consultes del carrer Bergara, la primera de les quals va ser de tres hores i mitja, on ens han assessorat, liat i bàsicament punxat.  Aquí hi ha un dels centres de vacunació internacional que pertanyen a l’estat, t’assessoren segons la ruta prevista i t’administren les vacunes necessàries per prevenir certes malalties, et fan pagar únicament una taxa per la febre groga i per l’encefalitis japonesa.

Actualment, el Certificat de Vacunació Internacional contrala FebreGrogaés l’únic document sanitari que s’exigeix en viatges internacionals i només en alguns destins.  Només és vàlid si s’ajusta  al model previst en el Reglament sanitari Internacional i si la vacuna ha estat aprovada per l’OMS i administrada en un Centre de Vacunació contrala FebreGrogaautoritzat.

 Finalment, i tenint en compte la ruta prevista, ens han vacunat de Febre groga, Encefalitis japonesa, Hepatitis A i B, Febre Tifoidea, Ràbia, Poliomelitis, Grip, tètanus i a més ens hem de prendre tractament contra el còlera i la malària.  El tractament d’aquesta última dependrà molt dels països per on passem, però bàsicament serà per determinades zones del sud-est asiàtic i per zones amazòniques.

Vaja que després d’unes 12 punxadetes ja tenim aquest tema tancat, i sembla que tot està més a prop.

One response to “Vacunes

  1. Sergi Galvez

    Acabo de veure el vostre petit viatjet! Ànims kiku!! Que vagi molt bé!!

    Sergi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s