ESTRENEM EL RUMB

 Impressionant!! Milers i milers de persones onejant senyeres i cridant al nostre pas pels carrers de Caldes i de Granollers. Una multitud aclaparadora que venia a acomiadar-se de nosaltres el dia del començament del nostre viatge….. Bé…. de fet la realitat no va ser ben bé així, però ens va agradar encara més que vingués tanta gent estimada a acomiadar-nos que els haguéssim posat tots a les maletes i ens els hauríem emportat de ruta.

La caravana de motos va sortir de Caldes plovisquejant, direcció a Granollers, on a les portes del Basolí ens esperaven més motos i posteriorment vam dirigir-nos tots plegats cap a Arbúcies, on vam esmorzar al Molí d’en Pipes. Després d’esmorzar, ens vam acomiadar de tothom i amb la moto carregada fins a les orelles, amb el material, roba, eines, amulets que ens van donar alguns companys, bidons, cascs… buff… vam estrenar el rumb que ens portarà, durant un any, pels camins del món. Per sort, el primer dia el temps ens va respectar no ens vam tornar a mullar durant tot el dia.

Per cert, el dia abans de marxar, es va presentar un pesonatge a casa amb una maleta, digna de la tieta Patacons, plena de trastos i més trastos, dient que volia venir amb nosaltres… Llàstima que no portem sidecar… (eh… Núria!) I entre la multitud de tastos de la maleta hi havia dues samarretes molt xules amb disseny exclusiu, que ens van encantar.

I per acabar-ho de fer tot una mica més emocionant, el diumenge al matí, i just abans de marxar, l’Helena va aparèixer amb un pen drive, de part de tots els amics i amigues, amb instruccions estrictes, i aquestes eren: “heu d’obrir un arxiu del pen la primera nit”. I així ho vam fer… un cop arribats al nostre primer destí, que va ser Nîmes, vam obrir l’arxiu…

 Pels que tingueu ganes de veure un parell d’entrevistes que ens han fet a Vallès oriental TV i el reportatge del dia de la sortida podeu fer a:

 Entrevista abans de marxar: http://www.votv.cat/videos/6-maig-2011 (minut 17)

 Reportatge de la sortida: http://www.votv.cat/videos/la-primera-parella-catalana-que-donara-la-volta-al-mon-en-solitari-i-en-moto-a-punt

(Lloc de publicació del post: Alemanya)

 

8 responses to “ESTRENEM EL RUMB

 1. Va arribar la famosa pegatina?

 2. Me cagun deu ciscu!!!!
  Estic tan orgullosa de ser la teva cosina! Epero que us vagi molt bé!
  Cuideuvos moltissim!!!!
  Mercè

 3. Nens on pareu??
  Això de Voltant per Alemanya. Proper destí… Polònia
  Ya no cuela
  Cuideu vos molt

 4. Guapos! els pares ja m’han anat informant. Com va per Ucraïna?
  tot just avui tenim internet a casa. jejeje! problemes informàtics…
  N’esteu fent via no? Rússia quan toca? divendres?
  una abraçada molt forta,
  Berta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s