LES REINES DE LA CARRETERA

 N’hi ha milers, són com una plaga incontrolable i no saps mai d’on surten però en pots estar envoltat de tots els colors, mides i models. És evident que els vehicles per excel·lència a Laos i Cambodja són les indestructibles SCOOTERS.

 Moto (concepte asiàtic): vehicle de dues rodes (si en tens més en pots posar) propulsat generalment per un motor d’explosió (es podria dir motor de petardeig) que s’alimenta de qualsevol cosa que cremi. Les places que pugui tenir són directament proporcionals a la flexibilitat de la teva família o amics. La càrrega màxima dependrà, bàsicament, del volum i no del pes. A partir de 5 matalassos de matrimoni pot ser difícil conduir, però no impossible (és possible perquè ho hem vist amb els nostres propis ulls). Pots ampliar la moto pel lateral (side) o per la part posterior (remolc), tot i que això és totalment prescindible si saps col·locar bé la càrrega.

 Pel que fa a la circulació i conducció només destacarem algunes coses: les cruïlles no existeixen, són corbes pronunciades; no hi ha direcció prohibida, només has de pensar en circular per la línia més curta; si plou, no pensis en posar-te unes ulleres, una visera o un casc… simplement posa una mà davant els ulls i obre una mica els dits!

 Tothom es veu capaç de conduir-ne una, és indiferent l’edat, la religió, la classe social, el gènere, plogui o faci un sol de justícia. Les scooters surten de sota les pedres… i no és estrany, perquè la major part de la població no es pot permetre el luxe de comprar-se un cotxe o un camió. Aquestes andròmines amb rodes han de servir per tot, i com a millor exemple, mireu fotos…

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Si prefereixes veure-les al flickr clica aquí.

13 responses to “LES REINES DE LA CARRETERA

 1. Què gran!!! I pensar que aquí per anar sense casc et multen…imagina’t la cara del mosso si et veu amb un parell de truges i sis gallines com a paquet… awsome!

 2. Veus com no era una idea tant descavellada fer la volta el món amb la innova. jejejeje. Records i ptons.

 3. Quina passada de motos aviem si un dia vaureu una moto amb un elefant ó dos elefants adeú petons.

 4. MARIA JOSE FLORES GUERRA

  pero k fuerte me parece todo, una lleva incluso un suero de un hospital ..!!! y la de los plátanos…? impresionante… solo pensar k el maletero de mi coche se me hace pekeño con la compra del super… !!! impre — sionante..!! sitos a tots dos…!!!
  P.D. No les enseñes mi email de la moto del 2012, k cogerán ideas y será mas de peor…!! jajaaja

 5. Esteu fent el “primo” amb dues tristes llaunes per alforjes. És hora d’aprendre a fer farcells.

 6. Home, la dels ànecs es pot fer servir com a moto anfibia.
  Continueu així i arribareu lluny.
  Petons.
  Papa

 7. MOLTES FELICITATS, CESC!!!!
  Passeu un bon dia del teu sant. Disfruteu força, que ja sabem que amb totes les experiencies d’aquest any, esteu vivint de manera extraordinaria.
  Un petonàs. Muà, muà, muà………………………………
  MARIA i JOAN

 8. Veiem que aquest post us ha arribat al cor, i heu escrit comentaris!!! oeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

 9. Quico, por la parte que te toca, que es la misma que la m´´ia y hoy 4 e octubre ¡¡¡ Feliz Sant Quico!!!

  Un abrazo

  Pancho

 10. grans fotos! ostres, no m’estranyen que tinguin les seves pròpies “normes de circulació”, amb aquest carregament no és qüestió de parar-te a pensar gaire si pots agafar o no el carrer que tens a davant!
  un petó guapos!
  berta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s